Despre noi

Societatea comerciala S.C. DINADI S.R.L. a fost înfiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comercializarea en-gros a produselor alimentare. Incepand cu anul 1996 si-a dezvoltat o divizie de distributie, pentru inceput in Bucuresti, apoi in diverse zone din tara.

Din anul 2002, societatea a inregistrat la OSIM marca proprie "Boierul". Sub aceasta marca distribuie o gama larga de conserve din legume si fructe. DINADI desfasoara o activitate de marketing si distributie proprie, fiind prezenta in marile retele de magazine din Bucuresti si tara. Se lucreaza in sistem de precomanda cu agenti specializati, care iau comenzile, marfa fiind livrata de catre un departament logistic de livrari.

In decursul anilor, s-au facut investitii continue, astfel incat, in acest moment, detinem un spatiu modern de depozitare in suprafata totala de 1000 mp, un parc auto de 20 masini si o echipa de vanzari ce poate da rezultate pe masura cerintelor producatorilor si a pietei.

Depozitul DINADI amplasat pe soseaua Bucuresti - Urziceni,in com. Afumati, este construit respectand normele UE privind depozitarea de produse alimentare preambalate, conserve legume, fructe, etc.

Dorim ca fiecare colaborator al firmei noastre sa fie multumit si sa beneficieze de cele mai bune produse si servicii. Politica societatii noastre este de a realiza profit din volumul mare de produse vandute, nu din adaos mare. Datorita acestei politicii, preturile sunt relativ mici, iar raportul calitate/ pret este net superior pietei actuale.

Adresa

Afumati, nr. 27A, Romania

Oras: Bucuresti

Program

Luni – Vineri, 8 am – 17 pm

Sambata, 8 am – 13 pm

Contact

021-352.32.47

0722-29.12.16

Fax

021-352.32.46