Castraveti in otet

Capacitate recipient: 4250 ml
Mod de ambalare: 2buc/bax

Muraturi taranesti

Capacitate recipient: 4250 ml
Mod de ambalare: 2buc/bax

Fasole batuta

Capacitate recipient: 314ml
Mod de ambalare: 12buc/bax


Aici - distribuitor conserve Dinadi

Distribuitor conserve - conservele Dinadi nu au nevoie de distribuitor conserve

In fiecare toamna tindeti sa va transformati intr-un distribuitor conserve. De la mama, de la soacra, conservele incep sa curga. Nu intotdeauna delicioase, nu intotdeauna asa cum v-ati dori, insa apare un sentiment de siguranta vazand camara cum se umple. V-ati creat deja o obisnuinta ca altii sa va umple toamna camara? Ei bine, trebuie sa constientizati ca aceasta nu poate fi ceva de durata. Nu aveti stofa de distribuitor, nici macar pentru a fi propriul vostru distribuitor... Lasati profesionistii sa isi faca treaba! O conserva cu adevarat buna, isi va gasi singura locul in orice camara. Asa se intampla si cu conservele noastre. Meseria de distribuitor devine caduca in cazul nostru pentru ca produsele noastre se vand de la sine! Le recomanda gustul bazat pe retete traditionale, legumele si fructele atent selectionate si lipsa aditivilor sintetici.

Exemple de conserve Dinadi:

ardei iute in otet
Caras in sos tomat
Caras in ulei picant
Carnaciori cu fasole boabe
Compot de cirese galbene
Compot de piersici calote
Costita cu fasole boabe
Dulceata de cirese amare
Dulceata de nuci verzi
File crap in sos tomat
File crap in ulei picant
Gem de caise
Gem de capsuni
Hering in ulei picant
Macrou in sos tomat
Societatea comerciala S.C. DINADI S.R.L. a fost înfiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comercializarea en-gros a produselor alimentare. Incepand cu anul 1996 si-a dezvoltat o divizie de distributie, pentru inceput in Bucuresti,apoi in diverse zone din tara. Din anul 2002, societatea a inregistrat la OSIM marca proprie "Boierul". Sub aceasta marca distribuie o gama larga de conserve din legume si fructe. DINADI desfasoara o activitate de marketing si distributie proprie, fiind prezenta in marile retele de magazine din Bucuresti si tara. Se lucreaza in sistem de precomanda cu agenti specializati, care iau comenzile, marfa fiind livrata de catre un departament logistic de livrari.DINADI studiaza piata si transforma orice schimbare in oportunitate. DINADI are o retea performanta de distributie pentru conserve din legume si fructe, conserve din carne si produse de bacanie. Compania garanteaza calitatea produselor si implicit clientii acesteia, beneficiaza de o retea de distributie integral prestabilita, inclusiv orarul si rutele. Ce inseamna sa lucrezi cu noi? Inseamna sa primesti incredere, transparenta si siguranta ca ne pasa de viitorul afacerii la fel de mult ca si tie. Companie respectata si cu autoritate, DIANDI dispune de o echipa de vanzari inalt specializata.Experienta sa in domeniu ii permite o intelegere profunda a caracteristicilor acestui domeniu de activitate. DINADI detine o infrastructura logistica performanta, cu mult superioara celei oferite de competitorii sai directi Sub aspect financiar, toate indicativele sunt superioare celor ale competitiei, DINADI beneficiind de o putere si o sustinere financiara, care ii asigura o mare stabilitate in piata.
distribuitor conserveDINADI cultiva o relatie bazata pe incredere, transparenta totala, bazata, fara exceptie, pe respectarea intereselor ambelor parti. A avea o relatie de afaceri cu DINADI inseamna, printre altele, dreptul de a beneficia de notorietatea acestui brand recunoscut si respectat.